Gündem

İddia: Bursalı, "ıstakoz" paylaşımı için Erdoğan'dan özür diledi; Erdoğan, Bursalı'nın özrüne cevap vermedi

17 Nisan 2024 20:03

Monoca’da lüks bir yat kulübünde yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşmasıyla gündeme oturan ve AKP içinde de büyük tepki toplayan AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Meclis’e gidip Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek kendisinden özür dilediği bildirildi. Bursalı, Erdoğan'a “Çok üzgünüm” dedi, Erdoğan ise Bursalı'nın özrüne bir cevap vermedi.

TIKLAYIN - Şebnem Bursalı'nın paylaştığı fotoğraf AKP'de de tepkiye yol açmıştı: Erdoğan'dan "ıstakoz" hamlesi

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre Bursalı dün Meclis’e geldi ve Erdoğan ile görüşerek özür diledi.

AKP Meclis Grup toplantısı bittikten sonra Erdoğan, salonun karşısında bulunan odada bazı milletvekilleriyle özel görüşmeler yaptı. Istakoz paylaşımıyla gündeme gelen Bursalı da özel görüşme yapanlar arasında yer aldı ve Erdoğan'dan özür diledi.

İddiaya göre Bursalı, odaya AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile birlikte girdi. Gökçek, “Efendim Şebnem hanım çok üzgün, görüyorsunuz” dedi. Bursalı’nın Erdoğan'ın karşısında başını öne eğerek “Çok üzgünüm” diyerek özür dilediği öğrenildi.

Bursalı'nın özrünün ardından Erdoğan'ın Bursalı'ya cevap vermediği bildirildi. Gökçek ve Bursalı daha sonra odadan ayrıldı.

TIKLAYIN - AKP'de bir ıstakoz vakası daha!

TIKLAYIN - AKP'de "ıstakoz ziyafeti" tartışmasında sert sözler: Milletimiz geçim sıkıntısıydayken, Monaco'da ıstakoz yiyemezsiniz

TIKLAYIN - AKP Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'Monaco'da ıstakoz ziyafeti' paylaşımı olay oldu; CHP'li Salıcı: Afiyet olsun Şebnem Hanım, hesap ne geldi?

TIKLAYIN - Fatih Altaylı'dan AKP'li Şebnem Bursalı'ya: Istakoz kuru kuru yenmez; benim hâlâ merak ettiğim bunun yanında hangi şarabı içtikleri

TIKLAYIN -AKP'li vekilin ıstakoz paylaşımı gündem oldu: Millet kahvaltısına peynir kireç koyarken...