Kültür-Sanat

İlk fragman geldi: Erşan Kuneri'nin yeni sezonu geliyor

Netflix, Cem Yılmaz'a birçok oyuncunun eşlik ettiği 'Erşan Kuneri'nin ikinci sezon fragmanını paylaştı

24 Eylül 2024 12:08

Netflix, Cem Yılmaz’ın yarattığı ve hayat verdiği karakterlerden biri olan Erşan Kuneri’nin maceralarını konu alan dizisinin ikinci sezon fragmanını, diziden yeni karelerle birlikte paylaştı.

Bu sezonda 84 yaşında izleyici karşısına çıkan Erşan Kuneri, emeklilik günlerinin keyfini sürerken, bir röportaj teklifiyle geçmişin renkli dönemlerine geri döner.

Yaratıcılığı ve yönetmenliği Cem Yılmaz’a, yapımı ise Fikirsanat’a ait dizinin ikinci sezonunda Cem Yılmaz’a Zafer Algöz, Çağlar ÇorumluŞükran OvalıAhsen EroğluNilperi ŞahinkayaBige ÖnalBülent ŞakrakBora AkkaşMerve Dizdar ve Celal Kadri Kınoğlu gibi isimlerden oluşan bir kadro eşlik ediyor.

Erşan Kuneri'nin ikinci sezon konusu şöyle:

Erşan Kuneri, dizinin ikinci sezonunda, 84 yaşına gelmiş, hayatı ve filmleri hakkında yapılacak bir röportaj için geçmişini anlatmaya karar vermiştir. Erşan Kuneri’nin anılarıyla birlikte hem 80’li yılların ortalarına dönerek ortağı, eski oyuncu arkadaşları ve ekibe dahil ettiği yeni yeteneklerle hayata geçirdiği filmlerini, hem de inzivaya çekildiği evinde başlayan günümüz hayatını kendisinden dinleriz. Erşan Kuneri’nin sekiz bölümlük ikinci sezonunda yine birbirinden farklı filmler ve rengarenk karakterlerle eğlenceli bir Türk sineması tarihi izleyicilere sunulur.