Politika

Yarkadaş, İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun yan yana oturduğu düğünden kareler paylaştı: 'CHP içi normalleşme'den yeni görüntüler

Fotoğraf: Barış Yarkadaş X hesabı

23 Ağustos 2024 20:30

T24 Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğününe katıldı. Düğünde yan yana oturan ikili, takdimler sırasında birbirlerini alkışladı. Düğüne, eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı. Gazeteci Barış Yarkadaş, paylaşımını "CHP içi normalleşmeden yeni görüntüler" notuyla paylaştı; Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, ilçe ve belediye başkanlarının düğünün yapıldığı odada kahve içip sohbet ettiğini yazdı.

 

"Kılıçdaroğlu, yeni çiftlere 'kavga ve barış' mesajı verdi"

Gazeteci Yarkadaş, geçtiğimiz günlerde görüşen İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun bu gece yeniden bir araya geleceğini duyurmuştu. Düğünden fotoğraf ve videolar paylaşan Yarkadaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“'CHP içi normalleşme'den yeni görüntüler...

Kılıçdaroğlu, yeni çiftlere “kavga ve barış” mesajı verdi.

İmamoğlu, eski günlerdeki gibi saygısını gösterdi.

Şu an Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, ilçe ve belediye başkanları düğünün yapıldığı odada kahve içip sohbet ediyor."

Fotoğraf: Barış Yarkadaş X hesabı

"Kılıçdaroğlu'nun morali yerindeydi"

Kılıçdaroğlu ile nikah öncesinde de görüştüğünü söyleyen Yarkadaş, şöyle yazdı:

"CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile nikah öncesi görüştüm. Morali ve keyfi yerindeydi. Enerjikti. Partinin geleceğine dair görüşlerini aktarırken, deneyimini de ortaya koyuyordu. "

CHP'de 8 Eylül'de yapılması planlanan Tüzük Kurultayı öncesinde dikkat çekici buluşmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etmişti. Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de pazartesi günü Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini öne sürmüştü.

TIKLAYIN - İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etti

İmamoğlu "Daha sık görüşmek isterim" demişti

İmamoğlu, buluşmaya ilişkin açıklamasında, “Bu muhabbetin içeriği tamamen bir dertleşmedir, sohbettir. Birbirine sevgisi yüksek, saygısı yüksek iki insanın buluşmasıdır. İçeriğin kamuoyuyla paylaşılan birçok gündemle ilgisi yoktur” demişti.

İmamoğlu, “Devamı gelecek mi? Genel anlamda bir değerlendirme yapıldı mı” sorusuna ise “Niye gelmesin devamı? Gelmezse yanlış olur. Ben daha fazla, daha sık ve daha gündemde olmasını da dilerim" yanıtını vermişti. 

TIKLAYIN - İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun evine yaptığı ziyaretle ilgili konuştu: Kamuoyuyla paylaşılan birçok gündemle ilgisi yok

"Düğünde yeniden bir araya gelecekler"

Gazeteci Barış Yarkadaş, İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun bu gece yeniden bir araya geleceğini belirttiği paylaşımda, "CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu gece bir düğünde bir araya gelecek. Düğün, CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun" ifadelerini kullanmıştı. 

"Özel de Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek"

Düğüne eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da katılmasının beklendiğini aktaran  Yarkadaş, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel önümüzdeki pazartesi günü Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek" demişti.