Dünya

İngiliz Kraliyet ailesinin en küçük üyeleri, ilk sosyal medya paylaşımlarında babaları Prens William'ın Babalar Günü'nü kutladı

Galler Prensesi Catherine tarafından çekilen fotoğrafta William bir kumsalda durmuş, kollarını çocuklarına dolamış ve denize bakarken görülüyor

16 Haziran 2024 13:32

T24 Dış Haberler

Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis ilk sosyal medya paylaşımlarında babaları Prens William'ın Babalar Günü'nü kutladı. 

İngiliz Kraliyet ailesinin en genç üyeleri, babaları Prens William'ın Babalar Günü'nü kutladıkları X mesajında şu ifadeleri kullandı: 

"Seni seviyoruz baba. Babalar Günün kutlu olsun"

Galler Prensesi Catherine tarafından çekilen fotoğrafta William bir kumsalda durmuş, kollarını çocuklarına dolamış ve denize bakarken görülüyor. Kensington Sarayı fotoğrafın geçen ay Norfolk sahiline yapılan bir gezide çekildiğini açıkladı.

Prens William da babası Kral Charles'ın gününü kutlamak için Prens, çocukken Kensington Sarayı'nın bahçesinde Charles ile futbol oynarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa "Babalar Günün kutlu olsun, baba" notunu yazdı. 

12 Haziran 1984'te çekilen bu fotoğrafta, o zamanlar neredeyse iki yaşında olan prens, babasıyla birlikte parlak renkli bir futbol topunu tekmelerken gülümsüyor.