Kültür-Sanat

İstanbul Caz Festivali için son günler; saksafon efsanesi Joshua Redman sahne alacak

Festival 18 Temmuz akşamı sona erecek

16 Temmuz 2024 09:25

T24 Kültür Sanat

İstanbul Caz Festivali gelenekselleşen etkinliklerinden +1'li Gece Gezmesi ile 18 Temmuz akşamı ışıl ışıl bir Kadıköy rotasıyla bu seneki yolculuğunu tamamlıyor. Festival, Esma Sultan Yalısı'nda 16 Temmuz akşamı, yaşayan en büyük saksofonculardan Joshua Redman'ı ağırlayacak.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 31. İstanbul Caz Festivali, 16 günlük maratonun son haftasına giriyor. Unutulmaz anlarla dolu performanslarla geçen ilk haftanın ardından, 16 Temmuz Salı günü Esma Sultan Yalısı’nda Joshua Redman’ın zamansız ve yenilikçi müziği, Gabrielle Cavassa’nın sesiyle buluşacak.

17 Temmuz Çarşamba akşamı festivalin yeni etkinliği Pera’da bir Caz Akşamı ile aynı gecede üç farklı mekânda üç farklı sanatçı sahnede olacak. Festival son gününde, en sevilen etkinliklerinden +1’li Gece Gezmesi ile yeniden Kadıköy sokaklarına yayılacak; Moda Sahnesi, Dorock XL, Kadıköy Sineması ve Kadıköy Sahne olmak üzere dört mekânda izleyiciye geniş bir müzik yelpazesi ve özgün performanslar sunacak.

Festival gelenekselleşen etkinliklerinden +1’li Gece Gezmesi ile 18 Temmuz akşamı ışıl ışıl bir Kadıköy rotasıyla bu seneki yolculuğunu tamamlıyor.

İstanbul Caz Festivali’ndeki tüm konserlerin biletleri passo.com.tr ve İKSV Passo gişesinden her gün 10.00-13.00 ve 14.00-18.00 arası satışta.