Dünya

İşten çıkarılan yetişkin film yıldızı, erkek arkadaşı ve rol arkadaşıyla birlik olup intikam planı yaptı; set ekibi rehin alındı

Polis, Silva ve Barbosa'yı gözaltına aldı ancak iki suç ortağı hâlâ firarda

17 Ağustos 2024 09:59

T24 Dış Haberler

İşten çıkarılan yetişkin film yıldızı Isadora Albuquerque Barbosa, işten çıkarılınca patronundan intikam almak için bir plan hazırladı. 

İddiaya göre, 21 yaşındaki Barbosa, kendisinin ve o esnada sette bulunan diğer dört yetişkin film oyuncusunun gerçek hayattaki sevgilisi ve rol arkadaşı tarafından rehin alınmasını sağladı. 

Barbossa, eski patronu onu Espirito Santo eyaletindeki Guarapari'de bulunan çekim stüdyosundan kovduğunda sessizce gitmeyi reddetti.

Yerel basının bildirdiğine göre, misilleme olarak 21 Temmuz'da rol arkadaşı ve gerçek hayattaki erkek arkadaşı 24 yaşındaki Wender Henrik Goncalves da Silva'yı settekileri rehin alması için gönderdi. 

Polis, Da Silva'nın çekimler sırasında iki suç ortağıyla birlikte stüdyoya girdiğini ve yapımcı ile oyuncuları rehin alarak onları online banka transferi yapmaya zorladığını söyledi.

Raporlara göre, kurbanları öldürmekle tehdit ettikten sonra 18 bin 505 sterlin para, akıllı telefon, saat ve mücevher çaldılar.

Şehir polisi Özel Suç Araştırmaları Birimi patronu Rosane Cysneiros yaptığı açıklamada "Her şey projenin yapımcısı tarafından kovulan ve o hafta sonu çekimlere katılmayan modelle yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle oldu" ifadelerini kullandı. 

Polis, Silva ve Barbosa'yı gözaltına aldı. Ancak iki suç ortağı hâlâ firarda.