Spor

İtalyan basınından, Immobile'ye övgüler: Galibiyette en büyük pay sahibi

19 Ağustos 2024 19:08

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, şu ana kadar gösterdiği performansla ön plana çıktı. Immobile çıktığı 3 resmi maçta Beşiktaş formasıyla 4 gol kaydetti. 

Golcü oyuncu Antalyaspor'la oynanan iç saha maçının ilk yarısında duble yaparak taraftarlarını sevindirdi. 

La Gazetta dello Sport'un haberinde Ciro Immobile'nin performansına dikkat çekildi. Haberde, "İtalyan oyuncu, Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk üç resmi maçta dört gole ulaştı." ifadeleri yer aldı. 

Ciro Immobile'nin Beşiktaş'ın kendisine duyduğu güvenin karşılığını verdiği belirtildi.

Tuttomercato'nun haberinde ise, "Immobile'nin 2 golü Galatasaray'la puanların eşitlenmesini sağladı" denildi. İtalyan forvetin galibiyette büyük pay sahibi olduğu vurgulandı.

İtalyan basınından Goal Italia, Ciro Immobile'nin Türkiye'de yeniden küllerinden doğduğunu belirtti:

"Eski Lazio oyuncusunun 3 maçta 4 golle Beşiktaş kariyerine iyi bir başlangıç yaptı. Ciro Immobile, Türkiye'de yeni bir gençlik bulmuş gibi görünüyor."

"Ciro için harika bir akşam"

Ciro Immobile'nin harika bir başlangıç yaptığı belirtilen haberde, "Beşiktaşlı taraftarlarında büyük coşkusu içinde sahaya çıkan Lazio'nun eski golcüsü, yeni macerasına iyi başladı ve Süper Kupa'da Galatasaray ile oynanan karşılaşmanın ardından Ciro için harika bir akşam daha geride kaldı. Beşiktaş, ligin ikinci haftasında Antalyaspor'u mağlup etti ve bu galibiyette en büyük pay sahibi, sadece üç maçta ikinci golü atan İtalyan forvetin oldu"