Spor

Joao Mario'dan beraberlik yorumu: Mağlup olmuş gibi hissediyoruz

06 Ekim 2024 23:19

T24 Spor

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin ardından siyah-beyazlı takımda Milot Rashica, Joao Mario ve Mert Günok 90 dakikayı değerlendirdi.

"Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz"

Milot Rashica üzgün olduklarını belirtip, "Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. 2 puan bıraktık burada. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Herkes hayal kırıklığına uğramış durumda. Milli ara var, dinlenip ve hazırlıklarımızı yapıp daha güçlü döneceğiz." açıklamasında bulundu.

"Mağlup olmuş gibi hissediyoruz"

Gaziantep FK maçındaki beraberlik için Joao Mario, "Aslında bugün berabere kalmadık. Mağlup olmuş gibi hissediyoruz. Maçı yakaladığımız fırsatlarla bitiremedik. Fiziksel olarak maçın sonlarında düştüğümüzü söyleyebilirim. Milli ara dönüşü daha iyi olmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

"Bize yakışmayan bir sonuç"

Mert Günok ise şunları kaydetti, "Maçtan önce son günlerde ülkemizde yaşanan olaylarla ilgili ufak birkaç kelime etmek istiyorum. Umarım bu olaylar son bulur. Kadınlarımızı ve çocuklarımızı korumalıyız. Son günlerde yaşadığımız kötü olaylar umarım bir anca son bulur. Maça dönersek bu maçı alıp evimize dönecektik ancak 2 puan kaybıyla dönüyoruz. Bize yakışmayan bir sonuç. Maçın genelinde çok da pozisyonlara girdiğimiz söylenemez. Üzgünüz."