Magazin

Justin Timberlake serbest bırakıldı

19 Haziran 2024 16:59

Alkollü araç kullanırken polise yakalanan Justin Timberlake, gözaltına alındı. Gözaltında çekilen fotoğrafı ortaya çıkan ünlü şarkıcı, mahkemeye çıktıktan sonra serbest bırakıldı.

Son albümünü mart ayında yayınlayan Justin Timberlake, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York eyaletine bağlı Long Island bölgesinde alkollü araç kullanırken polise yakalandı.

Yetkililer, ünlü şarkıcının tutuklandığını ve ve resmi olarak suçlandığını açıkladı.

NTV'nin haberine göre, tutuklanmadan önce çekilen fotoğrafı da ortaya çıkan Timberlake'in tutuklama raporunda; polislerin yıldızın gri aracını durdurmaya çalıştığı, ancak Timberlake'in yolun sağ tarafında durmadığı için kenara çekilmesinin ardından tutuklandığı bilgisi yer aldı.

Belgede, memurlar yıldızı durdurduğunda Timberlake'in gözlerinin kan çanağı olduğu ve nefesinden güçlü bir alkollü içecek kokusu yayıldığı belirtildi.

Yetkililer, Timberlake'in konuşmasının yavaşladığını ve memurların alkolmetre testini reddettiğini ekledi.

Suffolk İlçesi Bölge Savcılığı, yıldızın resmi olarak suçlandıktan sonra kefaletsiz serbest bırakıldığını açıkladı.

Timberlake'in 26 Temmuz'da sanal olarak Sag Harbor mahkemesine çıkması planlanıyor.

Timberlake, sarhoşken araba kullanmak ve dur işaretine uymamakla birlikte şeritte kalmamak nedeniyle suçlanan Timberlake'in olay sırasında yalnız olduğunu People'a konuşan bir kaynak açıkladı.

Eşi Jessica Biel'in yanında olmadığını ifade eden kaynak, ünlü şarkıcının mahkemeye çıkmasından dolayı biraz üzgün göründüğünü söyledi.