Spor

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi

Juventus, Milli futbolcu Kenan Yıldız’ın sözleşmesini uzatmak istiyor

15 Temmuz 2024 17:25

İtalyan basınında yer alan habere göre; Torino temsilcisi Juventus'un, 19 yaşındaki futbolcu Kenan Yıldız'ın sözleşmesini 2029 yılına kadar uzatmak istediği ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Juventus'un, bununla birlikte Kenan Yıldız'a yeni dönemde 10 numaralı formay vermeyi planladığı aktarıldı.

10 numaralı formayı giyecek

Kenan Yıldız’ın 10 numara için bir talebi olmadığı ancak kulüpten bu yönde bir teklif gelmesi halinde bu teklifi kabul edeceği kaydedildi.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen Kenan Yıldız’ın Juventus ile mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Juventus'ta geçen sezon 32 maçta süre alan Milli futbolcu, 4 kez gol sevinci yaşadı. Juventus'ta 10 numaralı forma şu anda Paul Pogba'da gözüküyor. Ancak Fransız yıldız, doping nedeniyle futboldan men cezası almıştı.

Del Piero'nun izinden

Kenan Yıldız, Juventus'ta 10 numaralı formayı giymesi halinde idolü ve kulüp efsanesi Alessandro Del Piero'nun izinden gitmiş olacak. Milli futbolcu, daha önce yaptığı açıklamada, İtalyan efsanenin idollerinden biri olduğunu söylemiş ve ikili daha sonra bir araya gelmişti.