Gündem

Kayda alındıklarından haberleri yoktu: Polis otosunda polise uyuşturucu sattılar

06 Haziran 2024 07:53

Adana’da polis, uyuşturucu ve silah ticareti yaptığı belirtilen şebekeye düzenlediği operasyonda, satıcılar ile alıcı olarak görüştü. O anlar polisin gizli kamerasına an be an kaydedilirken, görüşmede pazarlık da yapıldı. Polis otosunda polise uyuşturucu satmak isteyenler görüntülere karşın yaptığı işi reddetti.

Halk TV’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre, polis, geçen 29 Mayıs günü Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi’nde D.B. ile temasa geçti. Alıcı kılığında D.B. ile görüşen polisler, uyuşturucu almak istediklerini söyledi. Ekipler, bu görüşme esnasında gizli kayıt yaptı. Sesli ve görüntülü kayıt alan ekipler, 20 gram uyuşturucu almak istediklerini belirtti. Ekipler, bu kişi ile almak istediği uyuşturucunun rengi ve fiyatını dâhil tüm detayları konuştu. Taraflar 20 gram uyuşturucu madde için 20 bin TL’ye anlaştı. D.B., bu esnada bir kişiyi aradı ve alıcı kılığında görüştüğü polisleri, bu kişinin gönderdiği konuma yönlendirdi.

Polis ekipleri bu kez, D.B.'in akrabası U.B. ile görüştü. U.B., alıcı olduğunu düşündüğü polislerin aracına bindi. Ekipler bu esnada da kayıt yaptı. U.B. 20 gram uyuşturucu teslim etti, parayı aldı.

Uyuşturucu ticareti yaptıkları anlaşılan U.B. ve D.B. de olduğu çok sayıda kişiye operasyon yapıldı.