Gündem

Kenan Doğulu'dan 'ekonomi' yorumu: 'Orta seviyede insan kalmadı, çok zenginler ve çok fakirler var'

13 Temmuz 2024 12:52

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu, bilet fiyatları ile ilgili bir soru üzerine Türkiye ekonomisi ile ilgili bir açıklama yaptı. Doğulu, "Artık orta seviyede, biz halliceyiz falan diyen insan kalmadı bence. Çok zenginler ve çok fakirler var" dedi.

Türkiye'nin en ünlü pop sanatçılarından Kenan Doğulu, verdiği bir röportajda konser biletlerinin çok pahalandığını ve bundan dolayı insanların çok şikayetçi olduğunu söyledi.

Doğulu, bu durumla mücadele etmek için kendi kendine bir strateji geliştirdiğini belirterek şunları söyledi:

"Konser biletleri çok pahalandı, farkındayım. İnsanlar konserlerin bilet fiyatlarından şikayetçiler, onun da farkındayım. Elimizden geldiğince önlem almaya çalışıyoruz. Çeşitli yerlerde çıkmaya çalışıyoruz. Çok lüks yerde de söylüyoruz, mümkünse bedava olan belediye konserlerinde de sahne almaya çalışıyoruz. Benim için önemli olan dinleyicilerime ulaşabilmek. O yüzden elimden geldiğince kendi kendime bir strateji uygulamaya ve herkese ulaşmaya çalışıyorum."

"Artık orta seviyede insan kalmadı"

Türkiye ekonomisi hakkında da değerlendirmelerde bulunan ünlü sanatçı şunları ekledi:

"Hakikaten hayat zorlaştı. Türk Lirası çok feci değer kaybeder pozisyonda. Artık orta seviyede, biz halliceyiz falan diyen insan kalmadı bence. Çok zenginler ve çok fakirler var. Bu çok içler acısı bir durum. Umarım kısa zamanda bir mucize olur ve toparlarız her şeyi diye hayal ediyorum."