Spor

Kerem Aktürkoğlu: Türkiye her zaman zirveye oynamalı

10 Eylül 2024 00:22

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya geldi. Aktürkoğlu’nun hat-trickle yıldızlaştığı maçtan Türkiye 3-1 galip döndü.

Maçın ardından Milli Takım oyuncuları Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. 

Arda Güler maçın ardından; "İzmir'de güzel atmosferde galibiyet izlettirdiğimiz için çok mutluyuz. Galler'e karşı çok iyi oynayamamıştık. Geçen maçtan gerekli dersleri alıp burada kazandığımızı düşünüyorum. Organizasyon anlamında çok güzel işler yaptık. Kerem ağabey de inanılmaz oynadı. Ofansif anlamda çok iyi işler yaptık. Daha fazla gol yapabilirdik ama 3 golle kazandık. Hem Madrid'de hem burada ülkeme yardımcı olabilmek için fiziksel olarak gelişmeye çalışıyorum." dedi. 

"Taraftarımıza teşekkür ederiz"

Kerem Aktürkoğlu ise maçın ardından; "Taraftarımıza teşekkür ederiz. Milli Takımımıza yakışan bir atmosfer vardı. Türkiye her zaman zirveye oynamalı. Biz de bir an önce B Ligi'nden yükselmek istiyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız. 3 gol attım, çok mutluyum. Bu tek başına değil, takım arkadaşlarıma teşekkürler." sözlerini sarfetti. 

Benfica transferi için konuşan Kerem; "Benim için yeni bir yolculuk. İnanılmaz güzel anılar biriktirdim geride kalan 4 yılda. Onların desteğiyle buraya geldim. Herkesin emeği var. Sadece bu benim başarım değil. Yarın Portekiz'e uçacağım. İnşallah orada başarmak istediğim şeyleri yaparım. Her zaman taraftarların desteğini hissedeceğim." dedi.