Spor

Kerem Demirbay'dan "8 numara" sözleri: Kerem değil Kereminho oynasa kimse bir şey konuşmaz

"Kim gelirse gelsin onu bilsin baya bir sıkması lazım kedisini, ben hediye vermem kimseye"

02 Ağustos 2024 11:38

Galatasaray'ın orta sahası Kerem Demirbay, sarı-kırmızılıların gündeminde olan 8 numara transferi konusuyla ilgili konuştu. Demirbay, "Bizim ülkede yabancı sevgisi çok, burda belki bir yabancı futbolcu da oynasa ismi Kerem değil Kereminho olsa hiç kimse bir şey konuşmaz" dedi. Gelecek oyuncunun forma için mücadele etmesi gerektiğini belirten Demirbay, "Kim gelirse gelsin onu bilsin baya bir sıkması lazım kedisini, ben hediye vermem kimseye" diye konuştu.

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, Sportcell'e gündemdeki konularla ilgili açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılı takımın gündemindeki 8 numara transferi konusuyla ilgili konuşan Demirbay çarpıcı sözler söyledi. Demirbay'ın açıklaması şöyle:

"Bizim ülkede yabancı sevgisi çok, burda belki bir yabancı futbolcu da oynasa ismi Kerem değil Kereminho olsa hiç kimse bir şey konuşmaz ama kim gelmek istiyorsa da gelsin buyursun. Biz futbolcuyuz, yani ben gidip demem ki kardeşim al benim pozisyonumda oyna. Mücadele etsin, benden iyiyse oynar.

Kim gelirse gelsin her şey sahada bitiyor. Gidip de demem al benim için oyna, mücadele… Kim gelirse gelsin onu bilsin baya bir sıkması lazım kedisini, ben hediye vermem kimseye."