Gündem

Konserde şarkı söylediği anlar gündem olan Binali Yıldırım, biçerdöverle tarla sürdü

06 Temmuz 2022 11:21

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erzincan’da düzenlenen Murat Dalkılıç konserinde türkü söylemesinin ardından, Tokat’ın Niksar ilçesinde hasadı devam eden buğday tarlalarına giderek biçerdöverle tarla sürdü.

Erzincan’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konser öncesi sahneye çıkan Binali Yıldırım, "Erzincan’a girdim ne güzel bağlar" ile “Uzun ince bir yoldayım” türkülerini seslendirmişti. Yıldırım bu kez de Tokat’ın Niksar ilçesinde hasadı devam eden buğday tarlalarına giderek biçerdöverle tarla sürdü.

TIKLAYIN | Binali Yıldırım'ın konserde şarkı söylediği anlar gündem oldu: "Murat Dalkılıç yolda, ben boşluğu dolduruyorum"

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Niksar Kaymakamı İlhami Doğan, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt ve AKP Tokat Milletvekili Mustafa Arslan'ın eşlik ettiği Yıldırım, Niksar’ın Mahmudiye köyünde tarlada biçerdövere binerek buğday hasadı yaptı.

Buğday hasadının ardından Yıldırım’a, Kaymakam İlhami Doğan tarafından içi ceviz dolu sandık hediye edildi. Yıldırım Niksar’daki temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.