Gündem

Koruma kararına rağmen Selim Tekin tarafından öldürülen 16 yaşındaki Beyza Doğan, Şanlıurfa’da toprağa verildi

09 Ağustos 2022 17:15

İstanbul’da koruma kararı olmasına rağmen evine giren 28 yaşındaki Selim Tekin tarafından ensesinden vurulan ve kaldırıldığı hastanede ölen 16 yaşındaki Beyza Doğan, memleketi Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde toprağa verildi.

İstanbul Bahçelievler'de, geçen cumartesi günü, Selim Tekin bir süredir rahatsız ettiği Beyza Doğan'ın evine gelerek zorla içeri girdi. Selim Tekin, daha sonra Beyza Doğan'ı banyoya götürerek ensesinden ateş etti. Selim Tekin daha sonra kendine de ateş ederek intihar girişiminde bulundu. O esnada evde bulunan Beyza Doğan'ın kardeşi "Kardeşimi kurtarın" diye bağırdı. İhbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı. 

2 günlük yaşam savaşını kaybeden Beyza Doğan, otopsisinin ardından yakınları tarafından memleketi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine getirildi. Beyza Doğan, ilçe mezarlığında öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. (DHA)  

IKLAYIN | 35 kez şikâyet edilen saldırgan Selim Tekin tarafından vurulan 16 yaşındaki Beyza Doğan yaşamını yitirdi

TIKLAYIN |  35 kez şikâyet edilmiş; koruma kararına rağmen Selim Tekin, zorla girdiği evde 16 yaşındaki Beyza Doğan'ı silahla vurdu