Kültür-Sanat

Merve Dizdar, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı'nın yeni projesinde gönüllü destekçi oldu

Proje, sürdürülebilirlik alanında çalışacak kadın profesyonellerin yetiştirilmesi ve bu alanda eğitim programlarının geliştirilmesi için öncü bir çalışma olmayı hedefliyor

02 Ekim 2024 14:16

T24 Haber Merkezi

Oyuncu Merve Dizdar, Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye öncülüğünde hayata geçirilecek ve genç kadınların sürdürülebilirlik alanında lider olmalarına katkı vermeyi hedefleyen projede yer alacak.

UNDP ve Boyner Grup ortaklığında hayata geçirilecek proje, Türkiye'deki üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan, yeni mezun ya da lisansüstü eğitimlerine devam genç kadınların sürdürülebilirlik alanında etkin rol almalarını sağlamayı amaçlıyor.

Proje sürdürülebilirlik alanında çalışacak kadın profesyonellerin yetiştirilmesi ve bu alanda eğitim programlarının geliştirilmesi için öncü bir çalışma olmayı hedeflerken; projenin gönüllü destekçisi oyuncu Merve Dizdar oldu.

Merve Dizdar, bu desteğiyle, sürdürülebilirlik ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki bilinçlendirme çalışmalarına katkı sunarak genç kadınlara ilham vermeyi amaçlıyor.

Oyuncu, ekim ayı içerisinde lansmanı yapılarak detayları açıklanacak projenin tanıtım filminde de rol aldı.


 

'Gecenin Kıyısı'nda taraf tutmanın anlamsızlığı üzerine bir hikâye