Politika

MHP MYK üyesi İzzet Gören'den silahlı paylaşım: "Yiğidin bir bakışı korkağın pusatından daha keskindir"

18 Haziran 2024 15:20

MHP MYK üyesi İzzet Gören, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaşadıkları polemikle gündemde olan MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın'ın, MHP lideri Devlet Bahçeli'yle olan silah içeren fotoğrafı paylaşarak, “Yiğidin bir bakışı korkağın pusatından daha keskindir” dedi.

CHP lideri Özgür Özel T24 yazarı Murat Sabuncu'ya konuşmuş, "Çok faydalı bir ziyaret olarak, sembolik değil de adeta bir çalışma toplantısı olarak Sayın Demirtaş’la bunu yapmak istiyorum. Ziyaret edeceğim ama henüz takvimlendirdiğimiz, kararlaştırdığımız bir tarih yok." demişti. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in daha önce söylemiş olduğu, "İki isim MHP’de bu normalleşmeyi baltalamak için elinden geleni yapıyor" sözlerine eski Demirtaş üzerinden yanıt vererek, "Terörist Demirtaş’la çalışma toplantısı yapacakmışsın! Ah Özgür ah, senin gibilerinin siyasette yer alıyor olması bile başlı başına garabet ve rezalet" demişti.

MHP MYK üyesinden silahlı paylaşım

Özel'in açıklamalarının ardından dikkat çeken bir silahlı paylaşım geldi. Yönter ve Yalçın'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye silah hediye ettiği bir fotoğraf ortaya çıktı.

MHP MYK üyesi İzzet Gören, Bahçeli’nin de yer aldığı silahlı fotoğrafı paylaşarak, “Yiğidin bir bakışı korkağın pusatından daha keskindir” ifadelerini kullandı.


TIKLAYIN - Özgür Özel "MHP'deki ikili" demişti, "Onlardan biri benim" diyen İzzet Ulvi Yönter, yanıt verdi: Aşağılık müfteri, iddialarını ispat etmezsen ahlaksızsın, şerefsizsin, namussuzsun!

TIKLAYIN - Özgür Özel: Devlet Bey’in istediği gibi gitse, ilk fırsatta o iki isme ceza verir; bunun çok ağır bedelleri olacağını görüyor

TIKLAYIN - CHP'den MHP Genel Başkan Yardımcıları Yalçın ve Yönter'e: Milliyetçi Hareket Partisi’nin sırtında yük, yüz karası iki isim

TIKLAYIN - Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye çağrı: Memnun değilse, bizim ittifakımıza katılabilir

GÖKÇER TAHİNCİOĞLU'NUN ANALİZİ - Bahçeli "AKP içinde suyu bulandıranlar, feragat ederiz, gereğini yaparız" sözleriyle ne demek istedi; Cumhur İttifakı'nın sürmesini koşula mı bağladı?

TIKLAYIN - Bahçeli'den sert çıkış: AK Parti içinde suyu bulandıranları da dikkate alarak, normalleşmeye engel görülüyorsak gereğini yaparız!