Yaşam

Murat Sabuncu ve Tuğçe Erçetin evlendi

Rahmi M. Koç Müzesi'nde yapılan düğüne medya, akademi ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Sabuncu- Erçetin'in nikâh tanıkları arasında Sezen Aksu da yer aldı

13 Ekim 2024 21:58

T24 Yaşam

T24 yazarı gazeteci Murat Sabuncu ile Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Tuğçe Erçetin evlendi. 

İstanbul Rahmi M. Koç Müzesi'nde yapılan düğüne medya, akademi ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

T24'ten önce Milliyet Ekonomi servisini yöneten, Tempo ve Fortune Türkiye dergileri ile Cumhuriyet gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yapan T24 yazarı Murat Sabuncu ile 'Bölgesel ve Karşılaştırmalı Çalışmalar', 'Batı ve Orta Avrupa'da Siyaset', 'Siyaset, Kültür ve Toplum', 'Film ve Siyaset', '21. Yüzyılda Göç', 'Modern Türkiye'de Kültür ve Siyaset' dersleri verdiği Bilgi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Dr. Tuğçe Erçetin hayatlarını birleştirdi.

Sabuncu- Erçetin'in nikâh tanıkları arasında Sezen Aksu da yer aldı

Nikâh tanıklıklarını besteleri, sözleri ve yorumuyla Türkiye'de müzik tarihine damgasını vuran Sezen Aksu, Başak Demirtaş, Prof. Dr. Pınar Uyan Semerci, Prof. Dr. Emre Erdoğan, Pelin Arısoy ve Yazgülü Sezgin'in yaptığı düğünde Murat Sabucu davetlilere teşekkür ederken, "Aramızda olamayanlar var; Selahattin Demirtaş, Can Atalay, Tayfun Kahraman, Çiğdem Mater ve sadece görüşleri nedeniyle cezaevinde olanların da aramızda olacağı geniş sofralarda buluşacağız" dedi.

Ayşe Cemal, Prof. Dr. Talat Kırış, Şirin Payzın, Hasan Cemal, Berna Abik (Sağdan sola)

Murat Sabuncu ve Dr. Tuğçe Erçetin'in düğününde davetlileri, çiftin yanı sıra Sevgi Sabuncu, Gönül Erçetin, Cem Erçetin, Neslihan Sabuncu Marcus ve Justin Marcus karşıladı. Düğüne katılan bazı isimler şöyle:

Sezen Aksu, Hasan Cemal, Ayşe Cemal, Mehmet Y. Yılmaz, Elif Brav, Şirin Payzın, Prof. Dr. Talat Kırış, Cansu Çamlıbel, Barçın Yinanç, Salih Madra, Prof. Dr. Ayşe Güneş Ayata, Prof. Dr. Sencer Ayata, Doç. Dr. Zeynep Ayata, Bekir Ağırdır, Yasemin Ağırdır, Candan Yıldız, Sertuğ Çiçek, Gülay Kazancıoğlu Çiçek, Başak Demirtaş, Akın Atalay, Eray Özer, Eylül Görmüş, Selin Polat, Emrah Akın, Prof. Dr. Emre Erdoğan, Prof. Dr. Itır Erhart, Prof. Dr. Pınar Uyan Semerci, Pelin Arısoy, Yazgülü Sezgin, Faruk Eren, Bülent Özdoğan, Buse Özdoğan, Erdem Gül, Tora Pekin, Deniz Pekin, Musa Kart, Hakan Kara, Sinem User Kara, Atilla Güner, İlksen Utlu, Ahmet Utlu, Metin Kaan Kurtuluş, Hakan Altınay, Gülseren Onanç, Hüsamettin Onanç, Hakan Altınay, Ozan Kuyumcuoğlu, İdil Özer, Serdar Bilgili, Arat Dink, Burcu Karakaş, Aypars Erçetin, Banu Özdoğan, Berna Abik, Doğan Akın, Levent Gültekin, Ezgi Cankurtaran, Gencer Özcan, Necil Ülgen.

Elif Brav, Mehmet Y. Yılmaz, Şirin Payzın (Soldan sağa)