Gündem

Murat Yetkin: Bahçeli'nin PÖH Başkanı'na el öptürmesi güç gösterisidir

"Erdoğan bunu okuyamayacak, gözden kaçıracak bir siyasetçi değil"

16 Temmuz 2024 10:18

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 15 Temmuz 2024'te Polis Özel Harekât Başkanlığı'na yaptığı ziyarete işaret ederek, "Asli görevi terörle mücadele olan PÖH Başkanı, Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Karadeniz, Devlet Bahçeli’nin elini öperek saygı ve bağlılık göstermesi birkaç gelişmeyle eşzamanlı gündeme geldi" diye yazdı.

İlk gelişmenin sadece Sinan Ateş dosyası olmadığını kaydeden Yetkin, diğer gelişmelerin Ahmet Davutoğlu'nun T24 yazarı Murat Sabuncu'yla yaptığı söyleşide Erdoğan'ı şahsi tehlikelere karşı uyarması ve yine T24'ten Cansu Çamlıbel'e konuşan Ümit Özdağ'ın AKP'li eski bir bakanın Bahçeli'ye "AKP'nin karanlık diye nitelenen ilişkileriyle" ilgili bir dosya olduğunu söyledi.

Bu kadar tesadüfün fazla olduğuna dikkat çeken Yetkin, "Bu tesadüflerin üst üste geldiği bir sırada Devlet Bahçeli’nin Polis Özel Harekât başkanına el öptürmesi bir güç gösterisidir. Bir siyaset kurdu olan Erdoğan bunu okuyamayacak, gözden kaçıracak bir siyasetçi değil" ifadelerini kullandı.

Bu yazı yetkinreport.com sitesinden alınmıştır...

TIKLAYIN | Ümit Özdağ: Eski bir AKP'li bakan AKP'nin 'karanlık ilişkileri' diye nitelenen dosyayı Bahçeli'ye takdim etmiş; Bahçeli Erdoğan'ı tehdit etti!

TIKLAYIN | Davutoğlu: Şu anda Erdoğan'ı bekleyen çok ciddi şahsi tehlikeler var, Türkiye demokratikleşmezse birtakım hukuk kuralları işlemezse herkes bir rövanşizm tehlikesi karşısındadır