Politika

Murat Yetkin: Erdoğan’ın cinayeti Ayşe Ateş’ten dinlemesini öneren Özel olmuş

Fotoğraf:CHP

11 Haziran 2024 11:42

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'le görüşmesini CHP lideri Özgür Özel'in önerdiğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek. Erdoğan, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile önümüzdeki bir kaç gün içinde bir görüşme yapacak. Gazeteci Murat Yetkin, Özel'in Erdoğan'a Sinan Ateş cinayeti konusunda bir de eşinin söyleyeceklerini dinlemesi önerisinde bulunduğunu yazdı.

Yetkin şu ifadeleri kullandı: 

"CHP lideri, Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı CHP Genel Merkezinde ağırlamasına bir gün kala, 10 Haziran’da Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile ikinci defa görüşmesinden kısa süre sonra Özel’e sordum:
– Ayşe Ateş ile görüşmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a siz mi önerdiniz?
Soruyu sormamın nedeni, 10 Haziran’daki görüşmesinin hemen ardından Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın Ayşe Ateş’i arayarak Cumhurbaşkanının kendisiyle birkaç gün içinde kabul edeceğini bildirmesi haberlerinin çıkmasıydı.
Özel’in yanıtı kısa ve net oldu:
– Geçen görüşmede, evet.
Özel bu öneriyi yapmasaydı Erdoğan yine Ayşe Ateşi eşinin cinayeti konusunda söyleyeceklerini kendisinden duymak ister miydi? Bilemiyoruz." 

Bu yazı yetkinreport.com sitesinden alınmıştır...

T24’ÜN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DOSYASI

Cinayete ilişkin tüm haberler için tıklayın.