Gündem

Murat Yetkin: Narin cinayetinde aileden de köyden de kötü kokular geliyor, sonuna kadar gidilecek mi?

10 Eylül 2024 11:07

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 9 Eylül kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamalara işaret ederek, "Aklımda kalan şu: ekonomi iyi, ufuklarımız nurlu, başarı şu son dağın arkasında. O dağ Anayasa. Onu değiştirdik mi 22 yıldır çıkamadığımız düze çıkacağız. Cumhurbaşkanı 1 Ekim’de başlayacak yeni yasama yılında ağırlığı Anayasa değişikliğine vereceğini ilan etti" diye yazdı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe köyündeki Narin Güran cinayetine dikkat çeken Yetkin, "Aileden de köyden de kötü kokular geliyor. Zavallı çocuğun cansız bedeninin aslında günler önceden bulunup yeniden yok edilmeye çalıştığı iddiaları yaygınlaşıyor. Yerlikaya ve Tunç elbette bizlerin dahi bildiğinden çok daha fazlasını biliyordur.

Soruşturmanın hedef kişilerine Cumhur İttifakı üyesi Hüda-Par yetkililerinin sahip çıkmasına giderse izler, sonuna dek gidilecek mi? Seçim bölgesine o köyün de dahil olduğu AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun sonradan düzeltir gibi yaptığı “Onlar dostlarımız, üstlerine gitmeyin” mealindeki sözlerini nereye koyacağız?" sorusunu yöneltti.

Bu yazı yetkinreport.com sitesinden alınmıştır...