Spor

Nagehan Alçı: Öğrendiğim kadarıyla Göztepe yönetiminden Ali Koç'a geçmiş olsun telefonu gitmemiş

20 Ağustos 2024 13:49

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçının ardından iki kulübün de yetkilileriyle yaptığı görüşmeleri aktardığı bir yazı kaleme aldı. Alçı, "Öğrendiğim kadarıyla bu hadiseden sonra kulüp yönetiminden Ali Koç’a bir geçmiş olsun telefonu gitmemiş…" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, Göztepe takımına konuk oldu. Göztepe-Fenerbahçe karşılaşması 2-2 berabere bitti.

İzmir'de gerçekleşen müsabakada, 50 gün hak mahrumiyeti cezası olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya girdi. Saha kenarından Koç ve ekibi polisler eşliğinde soyunma odasına doğru ilerlediği sırada kargaşa çıktı. Koç'a Göztepe tribünlerinden gelen yabancı madde isabet ettikten sonra tribünden akreditasyon kartlı Özkan sahaya girdi. Özkan, Koç'u iterek yere düşürdü. Koç, korumalar eşliğinde sahadan çıkarıldı.

Gazeteci Nagehan Alçı, yaşananlarla ilgili Fenerbahçe yöneticisi Burak Kızılhan ve Göztepe CEO'su Kerem Ertan ile görüşerek onlardan aldığı bilgileri aktardı. 

Kendi açılarından İzmir'de yaşananları anlatan Burak Kızılhan, “Nagehan Hanım biz normal bir şey yaşamadık. Bakın cumartesi öyle böyle bir gün değildi, her şey baştan çok tuhaftı. Yanlış anlaşılmasın bizim Göztepe ile hiçbir sorunumuz yok, zaten 3 yıldır Süper Lig’de değiller, yeni geldiler. Biz mutlu mesut bir şekilde kalabalık bir kadro olarak gittik İzmir’e. Gün Fenerbahçe formasının yakılması görüntüleri ile başladı. Sosyal medyaya çok tuhaf görüntüler düştü. Neden olduğunu anlayamadık. Yani bu neyin tepkisi? Göztepe Fenerbahçe’nin rakibi değil ki!” ifadelerini kullandı.

"Ali Koç’a bir geçmiş olsun telefonu gitmemiş…"

Göztepe CEO'su Kerem Ertan'la da görüştüğünü söyleyen Alçı, "Göztepe Spor Kulübünün pozisyonu şu:

“Biz dernek değiliz, profesyonellerden oluşan bir kulübüz. Kesinlikle şiddete karşıyız, şiddeti tasvip etmemiz asla mümkün değil. Kaldı ki Göztepe taraftarı geçtiğimiz sene TFF etik ve disiplin kurulu tarafından en centilmen taraftar grubu seçildi.” diyorlar" diye yazdı.

"Ben açıkçası Göztepe’den çok daha net bir kınama beklerdim." diyen Alçı, şunları söyledi:

"Öğrendiğim kadarıyla bu hadiseden sonra kulüp yönetiminden Ali Koç’a bir geçmiş olsun telefonu gitmemiş… Halbuki son derece başarılı bulduğum bir iş insanı olan ve duyarlı biri olarak tanıdığım Mehmet Sepil’den böyle bir telefon beklerdim. Sonuçta kötü bir hadise yaşandı, Fenerbahçe taraftarı ve kulübü kendisine yönelik hasmane bir tutum olduğu hissine kapılmış.

Bazı karanlık odaklar kulüpleri bahane ederek ortalığı karıştırmaya çalışmak istiyor da olabilir. Bu puslu ortamın üzerine titizlikle gidilmesi gerekiyor…"

Yazının tamamı için tıklayın...

TIKLAYIN- Göztepe'den Ali Koç açıklaması: Maç devam ederken, taraftarımızı provoke edecek şekilde izinsiz giriş yapılması asla kabul edilemez

TIKLAYIN- Kulüpler Birliği'nden olaylı maçla ilgili açıklama: Tüm paydaşları sağduyuya davet ediyoruz

TIKLAYIN- Galatasaray'dan Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama: Tesadüf değil

TIKLAYIN- TFF'den Ali Koç'a yapılan saldırı sonrası ilk açıklama

TIKLAYIN- Göztepe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u iterek düşüren zanlıya ev hapsi

TIKLAYIN- Ali Koç'un "hak mahrumiyeti" cezası tartışma yaratmıştı; Fenerbahçe'den konuyla ilgili açıklama

TIKLAYIN-Göztepe maçında sahaya inen Ali Koç'a yabancı madde isabet etti; sahaya inen akreditasyonlu Fatih Özkan, Koç'u iterek yere düşürdü!

TIKLAYIN-Göztepe - Altay maçında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçuna yardımdan yargılanmış: Koç'a fiziksel müdahalede bulunan Özkan gözaltına alındı

TIKLAYIN-Göztepe maçı sonrası Fenerbahçe TV ekranında tepki: Terörü lanetliyoruz!

TIKLAYIN - Mourinho, Ali Koç'un sahaya girmesi hakkında konuştu: Sahadaki hiçbir oyuncu ne olduğunu anlamadı

TIKLAYIN-İsmail Yüksek, Ali Koç'a yapılan saldırıya tepki gösterdi: Nedir bu düşmanlık!

TIKLAYIN- Ali Koç olaylı Göztepe maçında yere düştü, karışan saha gündem oldu: “Ali Koç, 90 günlük hak mahrumiyeti bitmeden nasıl stada giriyor?”

TIKLAYIN-Ali Koç sahaya girdi, bir görevlinin müdahalesiyle yere düştü, maç durdu: İşte kare kare yaşananlar

TIKLAYIN-Şekip Mosturoğlu, olaylı Göztepe maçını değerlendirdi: Fenerbahçe düşmanlarının topuyla tüfeğiyle saldırıya geçtiği organize bir eylem

TIKLAYIN-Fazıl Say’dan imalı Ali Koç paylaşımı: Fenerbahçemiz viski ve puro ikram eder

TIKLAYIN-Acun Ilıcalı, Ali Koç’un “sahaya inmesini” eleştirdi: Oraya girmesi yanlış

TIKLAYIN-Fenerbahçe'den Göztepe maçındaki olaylara dair yeni açıklama: Fatih Özkan hakkındaki iddialar ciddiye alınmalıdır

TIKLAYIN-Dursun Özbek'ten olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçı hakkında açıklama: Bazı şeylerin sahalardan uzaklaşması lazım