Gündem

Röportajda skandal: Nevşin Mengü'yü Naz Akdemir Akyol ile yaptığı söyleşiden kesip, Ersin Düzen montajladılar

05 Ağustos 2024 16:25

Milli voleybolcu Naz Akdemir Akyol, 343 Dijital  YouTube kanalında yayınlanan "Naz Aydemir Akyol | “Kadınlar erkeklerden daha başarılı” | Ersin Düzen ile Nirvana 4. Bölüm" isimli videonun, aralık ayında Nevşin Mengü ile yapılan röportajdan kesilerek montajlandığını söyledi.

343 Dijital YouTube kanalı bugün yayınladığı videoda milli voleybolcu Naz Akdemir Akyol'un Ersin Düzene verdiği söyleşi yer aldı. Milli voleybolcu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, videonun geçen aralık ayında "Nevşin ile Nirvana" programı için yapılan röportajdan olduğunu belirterek, gazeteci Nevşin Mengü'nün görüntülerinin kesilerek Ersin Düzen'nin sunucu olarak montajladığını söyledi.

Akdemir'in açıklaması şu şekilde:

"Aralık ayında Nevşin Mengü ile "Nevşin ile Nirvana" programı için yapılan röportajımın, başka bir kanal için hazırlanarak sonradan başka bir sunucunun montajlanmasıyla, yapıldığı tarihten 8 ay sonra yayınlanmasına bir anlam veremedim. Bilginize sunarım."

 

T24 yazarı Eray Özer ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Röportajdan röportajı yapan Nevşin Mengü'yü çıkarıp yerine Ersin Düzen'i koymuşlar. Bir yaşıma daha girdim!  Güler misin, ağlar mısın? Daha neler göreceğiz acaba?" ifadeleriyle değerlendirdi.