Magazin

Neyzen Burcu Karadağ'dan esprili paylaşım: İlber Ortaylı'ya "Artık evlenelim mi biz aşkitom" dedim, şahitlerim var resmen reddedildim

13 Haziran 2024 01:30

T24 Haber Merkezi

Ünlü neyzen ve müzisyen Burcu Karadağ, Prof Dr. İlber Ortaylı ile fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf açıklamasında Ortaylı'ya "Artık evlenelim mi biz aşkitom" diyerek evlenme teklif ettiğini ama reddedildiğini söyleyen Karadağ, "Şahitlerim var resmen reddedildim! skandal" diye yazdı.

Karadağ, sosyal medya platformu Instagram üzerinden Ortaylı ile fotoğraflarını paylaştı. "Hayatımda ilk kez bir erkeğe evlenme teklif ettiğini söyleyen Karadağ, Ortaylı'nın kendisine, "30 sene önce gelseydin belki olurdu" dediğini yazdı.

Karadağ'ın paylaşımının tamamı şöyle:

"'Artık evlenelim mi biz aşkitom' diyerekten hayatımda ilk kez bir erkeğe evlenme teklif ettim.

'30 sene önce geleydin 'belki' olurdu ama şimdi uğraşamam seninle ben' dedi ya, -o da belki yaani.

Şahitlerim var resmen reddedildim! skandal."

Editörün notu: Mesajlaşmalardaki (ya da gönderilerdeki) imla hataları ve yazım yanlışları bilinçli olarak düzeltilmemiştir.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'a ney konseri vermişti

Karadağ, daha önce Türkiye'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in düzenlediği davette ney konseri vermiş, yaşadığı vize probleminin çözülmesi için Steinmeier'den ricada bulunmasıyla gündeme gelmişti.

TIKLAYIN - Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier için ney çalan müzisyen Burcu Karadağ: Vize sorununu anlattım, baktı ki benden kurtuluş yok, 'Çözün bu işi' dedi!