Gündem

Nihal Olçok’tan Ayşe Ateş’e: Bu işler böyle maalesef, biri gel der, biri gelme; ben başaramadım, umarım sen başarırsın 

10 Haziran 2024 14:19

15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde oğlu Abdullah Tayyip Olçok ve eşi Erol Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, CHP lideri Özgür Özel ile görüşen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’e “Ben başaramadım. Umarım sen başarırsın” diye yazdı.

Ayşe Ateş, öldürülen eşi Sinan Ateş’in davası için CHP lideri ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın mensuplarına konuşmuş; “Sayın Cumhurbaşkanı'nın geçen hafta içi benimle görüşeceğini söyledi. Ancak akabinde MHP'nin grup toplantısı oldu. Devlet Bahçeli her zaman olduğu bizi karalamakla, iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. 'Bunların sırtını sıvazlamayın' dedi. Bence Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu. Bu sebeple Cumhurbaşkanına mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli'nin çağrısı sanırım karşılık buldu” demişti.

Nihal Olçok, Ayşe Ateş’in söz konusu açıklamalarına sosyal medyadan şöyle yazdı:

“Bu işler böyle maalesef sevgili Ayşe Hanım. Biri gel der, biri gelme der, biri az öteye kay der. Sonra bir bakmışsın ki herkes kendi hayatında. Sende usul usul ağlarsın kimseye göstermeden. Ben başaramadım. Umarım sen başarırsın!”