Gündem

Nilüfer'den Reha Muhtar'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

10 Eylül 2024 23:02

Nilüfer Yumlu, hastanede ziyaret ettiği, geçen ay evinde geçirdiği kaza sonucu beyin kanaması geçiren ve entübe edilen gazeteci Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Yumlu, “Durumu gayet iyi, daha iyi olacak. Biraz zamana ihtiyacı var. Oturuyordu. Biraz sohbet ettik. Ne zaman taburcu olacağı belli değil” dedib

Evinde düşüp yaralanan ve 20 Ağustos'ta kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınıp entübe edilen haber spikeri Reha Muhtar, geçen hafta uyandırılmıştı. Yaşanan sıkıntı üzerine pıhtı atmasından korkan doktorlar, Muhtar'ı yeniden entübe etmişti.

Reha Muhtar tekrar entübe edildi

Uğur Dündar: Reha Muhtar'dan güzel haberler aldım, hayati tehlikeyi atlattı

Entübe edilen Reha Muhtar'ın avukatı "Kayıp çocuk Poyraz'ı alıkoydular" iddialarını yalanladı: Çirkin bir iddiadır

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, Nilüfer, sağlık durumu iyiye giden eski hayat arkadaşı Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret etti. Çıkışta Muhtar'ın sağlık durumuna ilişkin soruları yanıtlayan Nilüfer "Durumu gayet iyi, daha iyi olacak. Biraz zamana ihtiyacı var. Oturuyordu. Biraz sohbet ettik. Ne zaman taburcu olacağı belli değil. O konuda henüz bir şey söylemiyorlar. Kendisini iyi gördüm, bu da beni rahatlattı. Onun için hastaneden rahat ayrılıyorum" dedi.