Spor

Nuri Şahin'in Dortmund'u Fenerbahçeli yıldızın peşinde

15 Haziran 2024 10:22

Borussia Dortmund'un yeni teknik direktörü Nuri Şahin, göreve başlar başlamaz ilk büyük hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Şahin, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor. Edin Terzic'in ayrılmasının ardından Dortmund'un başına geçen Şahin, takımını güçlendirmek için gözünü eski takip ettiği Ferdi'ye dikti.

Fanatik'in aktardığına göre, Ferdi Kadıoğlu, özellikle Antalyaspor'u çalıştırdığı dönemde Şahin'in dikkatini çekmiş ve bu ilgi Dortmund'un başına geçmesiyle tekrar alevlenmiş durumda. Genç yıldız, geçmişte Arsenal, Napoli, Stuttgart ve Ajax gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de ilgisini çekmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Şubat ayında yaptığı açıklamada 24 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda yeni bir maceraya atılacağını ifade etmişti.

Ancak Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü José Mourinho'nun gelişiyle kulüp politikası değişti ve Ferdi'nin takımda kalması gündeme geldi. Sarı-Lacivertliler, yıldız oyuncularını elde tutmayı hedefliyor. Borussia Dortmund'un bu transferi gerçekleştirebilmesi için 30 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yapması gerektiği belirtiliyor. Alman kulübünün bu rakamlara çıkıp çıkmayacağı merak konusu iken, Dortmund'un yakın zamanda Fenerbahçe'ye resmi bir teklif yapması bekleniyor.