Spor

Okan Buruk: Hücum oyuncularının çok olduğu kadroyla çıkıyoruz

27 Ağustos 2024 20:46

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında bugün İsviçre'nin Young Boys takımını ağırlayacak. RAMS Park'ta yapılacak maç, saat 22.00'de başlayacak. Okan Buruk karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Buruk'un yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Normal bir lig maçından farkı yok"

"İlk maçta avantajı istiyorduk, başaramadık. Oyun kalitemiz ve konsantrasyon daha yüksek olmalı idi. Sentetik saha bizim gibi takımlar için etken. Burada isteğimiz dileğimiz, amacımız turu geçmek üzerine. Bunun için maçı kazanmamız gerekiyor. Normal bir lig maçından farkı yok. Bütün sezon kazanmayı isteyerek oynamayı geçecek. Bugün skoru artırmak önemli."

"Hücum oyuncularının çok olduğu kadroyla çıkıyoruz"

"Hücum oyuncularının çok olduğu kadroyla çıkıyoruz. İlk maçta takım savunmasını doğru yapmadık. Geçiş hücumlarında ilk maçta konsantrasyon kaybı bize pahalıya mal oldu. Fazla pozisyon verdik. Takım savunmasını iyi yapmalıyız."

"Barış Alper sağ bek başlayacağım"

"Barış Alper sağ bek başlayacağım. Hem hava topları, hem ikili mücadelede kazanma yüzdesi ve ileriye, geriye koşulardaki hızı bizi savunma geçişi ile hücum geçişinde kullanacağız. Önde Batshuayi ve Icardi ikilisi oynayacak."