Spor

Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray'ın Avrupa macerası devam ediyor. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'ya konuk olacak. Galatasaray, deplasmandan galibiyetle ayrılıp İstanbul'a avantajla dönmek istiyor. Peki, Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı detayları

08 Ağustos 2023 12:37

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile birlikte deplasmanda kozlarını paylaşacak. Galatasaray, deplasmandan galibiyetle ayrılıp İstanbul'daki rövanş öncesi avantaj yakalamak istiyor. Peki, Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Devler Ligi 2. eleme turunda Zalgiris'i 2-2 ve 1-0'lık skorlarla eleyen Galatasaray, Olimpija'yı geçmesi halinde play-off turuna yükselecek ve bu turda Klaksvik-Molde eşleşmesinin galibiyle Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için mücadele edecek.

Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

SRC Strovice'de oynanacak Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı saat 22.00'de başlayacak. İsveç Futbol Federasyonu’ndan Andreas Ekberg'in yöneteceği mücadele S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

Rövanş, 15 Ağustos'ta

Galatasaray ile Olimpija Ljubljana arasındaki rövanş karşılaşması 15 Ağustos Salı İstanbul'da oynanacak. RAMS Park'taki mücadele, saat 21.00'de başlayacak.