Spor

Ozan Tufan: Fatih Terim'le çalışmak bir lütuftur

"Fatih Terim'le konuşmaya bile çekinirsin"

12 Haziran 2024 08:34

Futbol hayatını İngiltere Championship ekibi Hull City'de sürdüren Ozan Tufan, Fatih Terim'le çalışmanın lütuf olduğunu belirterek, "Çoğu kişi 'gaz vererek oynatıyor, hiçbir şey bilmiyor' diyor. Bu başarılar hiçbir şey bilmeden olmaz. İnsanlar tanımadan yorum yapıyor" ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan, Habertürk'te Fenerbahçe kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ozan Tufan'ın dikkat çeken açıklamaları şu şekilde;

Beşiktaş'a transferi neden iptal oldu?

"Fenerbahçe'ye transfer olacağım o dönemde Beşiktaş'la ilgili transfer görüşmem vardı. Şenol Hoca ile bir araya geldik. Fikret Orman başkandı o dönemde. Aramızda bir konuşma gerçekleşti. Şenol Hoca'nın ufak bir konuşması vardı.

O konuşma gündemi değiştirdi. Bursaspor Başkanı transfere olumlu bakarken olumsuza döndü. Sonra sayın Aziz Yıldırım devreye girdi. 'Seni istiyoruz, kulüplerle anlaştık' dedi. Aziz Yıldırım, 'Yarın statta imzayı atmanı bekliyoruz' dedi. Ondan sonra Fenerbahçe serüveni başladı.
"

"Fatih Terim'le konuşmaya bile çekinirsin"

"Fatih Terim benim için Türkiye'nin ve Avrupa'nın sayılı hocalarından biridir. Çoğu kişi 'Gaz vererek oynatıyor. Hiçbir şey bilmiyor' diyor. Bu başarılar hiçbir şey bilmeden olmaz. İnsanlar tanımadan yorum yapıyor. Fatih Terim ile çalışmak bir lütuftur.

Her oyuncunun onunla çalışıp ondan bir şeyler kapmasını isterim. Kendisine has bir stili var, onunla konuşmaya bile çekinirsin. İkili ilişkileri, taktiği ve teknik en iyi hocalardan biridir.
"