Spor

Panathinaikos'un seriyi 1-1'e getirdiği maçta Ergin Ataman'a "siyonizm" tehdidi

"Ben Ergin Ataman'ım, Panathinaikos'un koçuyum, Türkiye Milli Takımı'nın koçuyum"

26 Nisan 2024 09:18

T24 Haber Merkezi

Panathinaikos, THY Euroleague play-off çeyrek final serisinin ikinci maçında Maccabi Tel Aviv'i 95-79 yenerek serideki durumu 1-1'e getirdi. Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, sahasında aldığı bu galibiyetle serideki dengeyi sağladı. Maç sonrasında ise soyunma odası koridorlarında iki takım oyuncuları ve görevlileri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı, ancak olaylar büyümeden sona erdi. Basın toplantısında konuşan Ataman, yaşananlara tepki gösterdi.

"İsrail'de siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin" tehdidi

Ergin Ataman, Panathinaikos'un Maccabi Tel Aviv'i yenerek seriyi 1-1'e getirdiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaşanan gerginliği dile getirdi. Ataman, Maccabi Tel Aviv teknik ekibinden ismini bilmediği bir kişinin kendisine yönelik tehditkar sözler sarf ettiğini açıkladı. Ataman'ın aktardığına göre, bu kişi "İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin" dedi.

"Ben Türkiye vatandaşıyım, hiçbir şey yapamazsınız"

Tecrübeli koç, bu sözlere karşı sert bir yanıt vererek, "Hadi ama! Ben Ergin Ataman'ım, Panathinaikos'un koçuyum, Türkiye Milli Takımı'nın koçuyum. Türkiye vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız," ifadelerini kullandı.