Gündem

"Parti kuracak" iddialarına Sedat Peker'in avukatından açıklama: Resmi kurumlar bilgilendirildi

29 Eylül 2024 16:46

T24 Haber Merkezi 

Hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, son günlerde sosyal medyada dile getirilen ve Sedat Peker'in yeni bir siyasi parti kurmaya hazırlandığına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurarak; "Devletin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir" dedi. 

Barkın, söz konusu iddialara ilişkin sosyal medya platformu X üzerinden açıklamalarda bulundu.

Barkın, “Müvekkilimin partisi olduğunu düşünerek bu ve benzer oluşumlara üye olanların ileride uğrayabilecekleri maddi-manevi zararlardan kendisinin sorumluluğu olmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım. Aynı husus ile ilgili, devletin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir” ifadelerini kullandı.

"Halkın Sesi Partisi" adlı oluşumla Peker'in ilgisi olmadığın belirten Barkın şunları aktardı:

"Son günlerde, sosyal medyada sıkça müvekkilim Sayın Sedat Peker’in yakınları vasıtasıyla bir siyasi parti kurma hazırlığında olduğu dile getirilmektedir. Şu an için, müvekkilim, hiçbir siyasi partinin kuruluşu çalışmalarında yer almamaktadır. Sıklıkla önümüze çıkan 'Halkın Sesi Partisi' isimli oluşumun da, müvekkilim Sayın Sedat Peker ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Müvekkilimin partisi olduğunu düşünerek bu ve benzer oluşumlara üye olanların ileride uğrayabilecekleri maddi-manevi zararlardan kendisinin sorumluluğu olmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım. Aynı husus ile ilgili, devletin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir."

 

 


Bol ödüllü 'Hemme'nin Öldüğü Günlerden Biri' filminin konusu ne?