Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı: Ali Koç MHP’li, Cumhur İttifakı üyesi, bugünkü rejimin emrinde, devlet emredince hizaya giren bir adam

20 Ağustos 2024 11:16

T24 Haber Merkezi

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesine ilişkin, "Ali Koç MHP’li, Cumhur İttifakı üyesi, bugünkü rejimin emrinde, devlet emredince hizaya giren bir adam. Koç’un bir sol muhalif olduğu, bugünkü Türkiye’yi anlayamayan salakların halüsinasyonu. Sadece mevcut rejim içi kimi kavgalar var. Koç da o iç kavgalarda taraf olmayı seviyor" dedi.

TIKLAYIN - Ali Koç, MHP Genel Merkezi’nde Devlet Bahçeli ile görüştü

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Göztepe karşılaşmasında yaşanan olayların ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi, tartışma yarattı. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, Ali Koç'un MHP'li olduğunu ve bugünkü rejimin emrine girdiğini iddia ederek, "Koç’un bir sol muhalif olduğu bugünkü Türkiye’yi anlayamayan salakların halüsinasyonu" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk medyasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un zannedildiği gibi CHP’li olmadığını, gençliğinden beri MHP’li olduğunu ilk kez ifade eden yorumcu-yazar benim" diyen Kütahyalı, şunları kaydetti:

"Ali Koç MHP’li, Cumhur İttifakı üyesi, bugünkü rejimin emrinde, DEVLET emredince hizaya giren bir adam. Koç’un bir sol muhalif olduğu bugünkü Türkiye’yi anlayamayan salakların halüsinasyonu.

Sadece mevcut rejim içi kimi kavgalar var. Koç da o iç kavgalarda taraf olmayı seviyor.

Türk medyasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un zannedildiği gibi CHP’li olmadığını, gençliğinden beri MHP’li olduğunu ilk kez ifade eden yorumcu-yazar benim.

Sonrasında Ali Koç’un özel kalem müdürü Ahmet Ercanlar da benim ifade ettiğim bu bilgiyi teyit etmişti… Hakikat budur."