Medya

RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan Survivor paylaşımı: Yarışmaya yönelik büyük tepki var

05 Temmuz 2022 18:33

Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor All Star 2022'nin şampiyonu, 30 Haziran akşamı İstanbul'da yapılan büyük final ile belirlenmişti. Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı'nın kaldığı final oylamasında en çok SMS'i alan Nisa şampiyon olmuştu.
 
Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasının ardından sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya ve yapıma gelen tepkiler üzerine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu da Twitter hesabında yarışmanın finali hakkında paylaşımda bulundu. 
 
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, yaptığı paylaşımda; "Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak #SurvivorAllStar2022 yarışmasında yarışma sonuç aşaması veya son finale doğru uygulamaları ile yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda. Birçok açıdan büyük bir tepki var yarışma organizasyonuna"  ifadelerini kullandı. 
 
Acun Ilıcalı da gelen tepkilere karşılık olarak,"Gerekirse noter tasdikli oyları yayınlarız. Kimse bizim namusumuza dil uzatmayacak, herkes haddini bilecek" diyerek finallerdeki oylama sonuçlarının oranlarını yayımlamıştı.