Spor

Sacha Boey, İngiliz deviyle yapılan transfer görüşmesini açıkladı

08 Kasım 2023 18:36

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yaptığı açıklamada Premier Lig devi ile transfer görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen başarılı bek oyuncusu Sacha Boey, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Le Carre'ye konuşan Boey, "Yaz transfer döneminde belli kulüpler ile temasım oldu. Bu kulüpler Galatasaray ile de temasa geçti. İngiltere Premier League'e gidebileceğim fırsatlar vardı. Galatasaraylı yetkililer ile Arsenal yetkilileri arasında bazı görüşmeler oldu. İlgi vardı ama resmi teklif yoktu. Bundan dolayı şimdi bunları konuşmak gereksiz." dedi.

Boey, "Bu zamana kadar hiç saklamadım, hayalim Premier League'de oynamak. Orada oynanan futbol beni cezbediyor. Yeteneklerimin de İngiltere'de oynamak için yeterli olduğunu düşünüyorum. Kariyerimde kısa ve uzun vadeli hesaplar bulunuyor." şeklinde konuştu.

"Icardi'ye tek top yetiyor"

Icardi hakkında da konuşan Boey, "Icardi Galatasaray'a gelirken kafamda PSG dönemi olduğu için kendimi hem en iyiye hem de en kötüye hazırlamıştım. İlk maçına çıktı ve golünü attı, antrenmanlardaki istekli ve hırslı hallerini de gördükten sonra buraya oynamaya geldiğini gördüm. Sonrasında herkesin sevgisi olunca, onun için artık her şey daha güzel olabilirdi. Çok iyi bir ruh. Saha içinde çok farklı, sadece topa ihtiyacı var. Ceza sahası içerisindeyken tek top yetiyor." dedi.

Boey, "Geçmişte çıkan Marsilya haberleri doğruydu. Sonrasında ise neler oldu bilmiyorum ancak Marsilya'nın bir teklifi vardı. Ben Parisliyim. Parisli olup PSG'yi desteklemiyor olmanız düşünülemez." ifadelerini kullandı.

2021/22 sezonunun başında Rennes'den Galatasaray'a transfer olan Boey, sarı kırmızılı forma ile çıktığı 72 karşılaşmada 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. (beIN Sports Türkiye)