Gündem

Gözaltına alınan şarkıcı Kalben, adliyeye sevk edildi: İşte ilk ifadesi

Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç'ın narkotik polisleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındığı belirtildi

08 Mayıs 2024 13:01

İstanbul Cihangir'de sabah saatlerinde düzenenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında şarkıcı Kalben Sağdıç da gözaltına alındı. Kalben'in emniyetteki ifadesinde; uyuşturucuyu satmadığını kendisinin kullandığını söylediği belirtildi.

Evde yapılan aramalarda ise üç parça halinde daralı ağırlığı 15 gram gelen "skunk" türü uyuşturucu madde ile birlikte 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirildi.

Türk Ceza Kanunu’nun 188’inci maddesinden gözaltına alınan şarkıcı, ifadesi alınmak üzere İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi'ne getirildi.

Şarkıcı Kalben Sağdıç, Beyoğlu Cihangir'deki evinden gözaltına alınarak, Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Evinde uyuşturucu ele geçirildiği iddia edilen ve emniyetteki ifadesinde uyuşturucuyu satmadığını kendisinin kullandığını söylediği belirtilen Kalben adliyeye sevk edildi.

Konuya ilişkin İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden paylaşılan bilgi notuna göre, ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç'ın Beyoğlu Cihangir'deki evinde arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda evde, 3 parça halinde toplamda daralı ağırlığı 15 gr gelen skunk maddesi ele geçirildiği iddia edildi. Evde bulunan 2 bin Euro, 750 dolar ve bin 500 lira paraya da el konduğu belirtildi. Şarkıcı hakkında uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin imal ve ticaretini düzenleyen TCK. 188. maddeye göre işlem yapıldığı açıklandı.

Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yapılan son paylaşımında, "Bugün eczaneden o kadar çok takviye edici ilaç ve vitamin aldım ki artık ölümsüz olmalıyım diye şakalaştık. Öte yandan, kaygılı/izolasyona müsait/korkuyla yönetilen yanımı dengelemeye ayırdığım enerjiyi unutmamak adına buraya not alıyorum. Okuma vaktinize şükran ve sevgiyle" demişti. (DHA)