Spor

Sarunas Jasikevicius: "Nigel'dan Kobe Bryant performansı geldi"

Jasikevicius, Fenerbahçe'nin başarılarını ve oyuncu performanslarını değerlendirdi

13 Haziran 2024 00:08

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Basketbol Süper Ligi'nde elde ettikleri başarı hakkında açıklama yaptı. Anadolu efesi play-off serisinin 4. maçında 80-72 yenerek 11. kez lig şampiyonluğu elde eden Fenerbahçeli başantrenör, oyuncuların performansını değerlendirdi.

"Kobe Bryant performansı"

Fenerbahçeli basketbolcu Nigel hakkında da konuşan Jasikevicius, "Nigel’dan da bir Kobe Bryant performansı geldi. O bölüme kadar çok iyi bir antrenörlük yapamadım, Nigel’ı bulamadım. Nigel’ı daha önce oyuna sokmayı başaramadım. Biraz kendime kızgınım o yüzden. Şimdi mutlu olma ve kutlama zamanı" ifadeleriyle pişmanlını vurguladı.

Maçın uzatmaya gitmesi hakkında konuşan çalıştırıcı, "Tüm bu durumlar bazı kahramanlar yaratır. Papagiannis'in bloğu bizi uzatmaya götürdü" dedi.

"Çok çılgın hisler içerisindeyiz"

Şampiyonluk heyecanını dile getiren başantrenör Jasikevicius, "Çok çılgın hisler içerisindeyiz. Son iki maçta bekliyorduk böyle bir reaksiyonu. İlk iki maç belki yanıltıcı oldu. Sezon bitti. Türkiye Ligi'ndeki bütün hedeflerimizi başarmış olduk. Sezonu böyle tamamladığımız için mutluyum" dedi.