Spor

Semih Kılıçsoy'a Avrupa'dan 9 dev talip

HITC Football’un haberine göre, “Arsenal 8 takımın daha istediği oyuncu için daha önde”

01 Haziran 2024 11:00

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy ile başta İngiltere Premier Lig takımları olmak üzere Avrupa’daki birçok takım ilgileniyor.

İngiltere Merkezli HITC Football’un son haberinde genç futbolcu hakkında, Arsenal, Manchester City, ve diğer 7 kulüp, 22 milyon sterlin değereinde olan Beşiktaşın harika oyuncusu için yarışta. Arsenal, diğer sekiz takımın yanında Beşiktaş’ın yetenekli 22 milyon sterlinlik forvet oyuncusu için daha önde” ifadeleri yer aldı.

"Arsenal ve Manchester City'nin gözlediği biri"

Talip olan takımları değerlendiren HITC Football, “Süper Lig’in en çok rağbet gören oyuncularından biri haline gelen Kılıçsoy, Arsenal ve Manchester City’nin Mayıs ayından bugüne öncü oyuncu olarak gözlediği biri. Aynı zamanda bu iki takım genç futbolcuya imza attırmak için en büyük adaylar. Genç oyuncuya, İngiltere Premier Lig takımlarının yanısıra Avrupa takımlarından; PSG, Monaco, Bayern Munih ve Bayern Leverkusen gibi büyük takımların da ilgisi bulunuyor. Sergio Agüero hayranlığı ile bilinen genç oyuncu, Manchester City’de Arjantinli efsanenin potansiyel varisi olarak görülüyor.” şeklinde aktardı.