Gündem

Silahla vurularak ağır yaralanmıştı; CHP'li meclis üyesi hayatını kaybetti

24 Ağustos 2024 10:55

Yüzünden tabancayla yaralanan ve beş gündür tedavi gören Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Belediye Meclis Üyesi CHP'li Mustafa Can Ekiciler, hayatını kaybetti. 

Süleymanpaşa İlçe Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler, akaryakıt istasyonunda tartıştığı 3 kişi tarafından yüzünden tabancayla vurulmuştu. Ekiciler beş gündür yaşam savaşı veriyordu.

Halk TV'nin haberine göre; Ekiciler, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 

Ne olmuştu?

Olay, 19 Ağustos saat 01.30 sıralarında Süleymanpaşa ilçesine bağlı Gaziköy Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Süleymanpaşa Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler, istasyonda aracına akaryakıt almak için durduğunda taksi ile 3 kişi geldi. Grupla Ekiciler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Bu sırada şüphelilerden biri üzerindeki tabancayı çıkarıp Mustafa Can Ekiciler'e ateş açtı. Yüzüne aldığı kurşunla ağır yaralanan Ekiciler, kanlar için yere yığıldı, 3 kişi ise geldikleri taksi ile kaçtı.

Mustafa Can Ekiciler, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü.