Gündem

Şişli’de sokak ortasında silahlı kavga: 5 yaralı

05 Ekim 2024 22:32

T24 Haber Merkezi

Şişli'de husumetli olduğu öğrenilen A.E.Ö. ve F.Ü. arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Kavga sırasında, yaralanan 4 kişinin olayla ilgisinin olmadığı öğrenildi.

18.40 sıralarında yaşanan olay, Nişantaşı Vali Konağı Caddesi’nde meydana geldi. Husumetli oldukları iddia edilen A.E.Ö. ve F.Ü. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ilerlemesiyle taraflardan biri silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu aralarında 1 Rus vatandaşının da bulunduğu F.Ü., E.D., H.D., S.G. ve A.G. yaralandı. Rus vatandaşının sırtından, diğer yaralıların ise bacaklarından yaralandığı öğrenildi. Yaralı 4 kişinin olayla ilgilerinin olmadığı belirlendi.

Şüpheli gözaltına alındı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri silahla ateş açan A.E.Ö.'yü gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Sağlık ekipleri ise yaralanan beş kişiyi, yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Husumetli oldukları öğrenildi

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada olay yerinde A.E.Ö. isimli şüphelinin daha önceden husumetli olduğu F.Ü. ile karşılaştığı, yaşanan tartışmanın büyümesi ile A.E.Ö.’nün F.Ü.’ye ateş ettiği, F.Ü. ile birlikte o sırada olayla ilgisi olmayan çevredeki diğer kişilerin de yaralandığı tespit edildi. Şüphelinin olay yerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ile yakalandığı bildirildi.(DHA)

 

'Gecenin Kıyısı'nda taraf tutmanın anlamsızlığı üzerine bir hikâye