Gündem

Tacize uğrayan Ayşe Ateş isyan etti: Tek tek hesaplaşacağız!

"Geçirdiği kötü çocukluk döneminin ardından kadın düşmanlığına tutulmuş varlık kırıntılarısınız"

27 Haziran 2024 15:50

T24 Haber Merkezi

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, kendisine yönelik sosyal medya üzerinden yapılan hakaret ve tacizlere sert bir tepki gösterdi. Ateş, hakarete uğradığı bir videoyu ifşa ederek, kendisine ve ailesine yönelik yapılan saldırıları eleştirdi.

Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisine yönelik aşağılayıcı yorumlar ve hakaretler içeren bir videoya tepki göstererek, "Bu kadar aşağılık, seviyesiz bir topluluk" ifadelerini kullandı. Ateş, "Küfür, hakaret, tehdit etmeden kendini ifade edemeyen, dosya ile iddianame arasındaki farkı bilmeyen, 18 aydır aynı yalanları sakız gibi çiğneyen bir kalabalıkla karşı karşıyayım" dedi.

Sinan Ateş'in eşi, "Geçirdiği kötü çocukluk döneminin ardından kadın düşmanlığına tutulmuş varlık kırıntıları" olarak tanımladığı kişilere yönelik, "Hukuk kitaplarında 'suç işleme özgürlüğüne sahip seçkin kitle' şeklinde bir tanımın olmadığı gerçeğiyle er ya da geç yüzleşecekler" şeklinde konuştu.

Hesap tarafından sonradan silinen paylaşımı tekrar yayımlayan Ayşe Ateş, "Yeter ulan, yeter! Sabahtan beri ağlıyorum, yeter! Ne istiyorsunuz bizden? Kocası için adalet arayan bir kadının namusuna dil uzatacak kadar neden alçalıyorsunuz?" diyerek duygularını dile getirdi ve adalet önünde hesaplaşacaklarını vurgulayarak, "Adaletin şamarını sağlı sollu yiyeceğiniz gün uzak değil!" ifadelerini kullandı.


 

 

T24’ÜN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DOSYASI

Sinan Ateş'in ablası: Bahçeli samimiyse elimizdeki bütün belgeleri vermeye hazırız, katilleri birlikte yakalayalım

MURAT SABUNCU

Özgür Özel: Demirtaş ile çalışma toplantısı yapmak istiyorum, MHP Sinan Ateş cinayetinde sınıfta kaldı

Cinayete ilişkin haberler için tıklayın.