Politika

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu ile ilgili yeni açıklama

12 Temmuz 2024 14:31

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemik nedeniyle gündemde olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, susma kararı aldığını duyurdu. 

Bir önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında sosyal medya üzerinden yaşanan polemiğin ardından son olarak CHP Sözcüsü Deniz Yücel açıklamada bulunmuş ve Özcan'ın, Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaların, partinin yetkili kurullarında değerlendirileceğini ifade etmişti.

Özcan, son olarak konuya ilişkin olarak, "Dünkü tweetlerimin Türkiye’deki ekonomik sorunları gölgelemek ve gündem değiştirmek için birileri tarafından kasıtlı olarak kullanıldığını gördüm. Değer verdiğim bazı büyüklerimin önerileri doğrultusunda, baba evi olarak gördüğüm partimin tartışmalardan zarar görmemesi için susma kararı aldım" dedi.


TIKLAYIN - Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li Belediye Başkanı Özcan'a: Cenazeme katılmanı istemiyorum, yazık sana verdiğim emeklere

TIKLAYIN - Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na: Siz hiç Atatürkçü olmadınız, partiyi sağdan transfer badem bıyıklılarla doldurdunuz

TIKLAYIN - Tanju Özcan'ın sözleri tepki çekmişti: CHP'den 'o tartışmaya' ilk açıklama