Gündem

Tartışma sonrası canlı yayını terk etmişti: Buket Aydın'dan açıklama

Canlı yayın sırasında Şaban Sevinç'in ile 'saat' hakkında kurduğu cümle üzerine sinirlerine hâkim olamayan Buket Aydın, stüdyoyu terk etti

10 Temmuz 2024 11:04

Bir televizyon canlı yayınında gazeteciler Şaban Sevinç ve Buket Aydın arasında kavga çıktı. Aydın, Şaban Sevinç'e sert tepki göstererek canlı yayını terk etmişti. Olayın ardından Aydın'dan açıklama geldi.

TV100'de "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programına konuk olan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın ile Bizim Tv Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç arasında tartışma çıktı.

Sevinç'in, "CHP delegesi kredi kartı ile saat almaya benzemez" sözleri üzerine Aydın, "Ben kredi kartıyla saat almadım. Twitter'da sürekli kredi kartı üzerinden, saat üzerinden gündem yapılmaya çalışılan benim. Seni kim böyle yönlendiriyor. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem. Hadsizsin Şaban Sevinç" tepkisinin ardından canlı yayını terk etti.

Sevinç'ten özür geldi

Olayın ardından Sevinç, programda "Buket Aydın sözlerim konusunda yanlış anlaşıldım. Özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Buket Aydın'dan açıklama

Aydın, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Bu akşam yayının başından bu yana bu şahsın saldırılarına maruz kaldım. Onunla aynı fikirde olduğum anlar dahil olmak üzere bana sesini yükseltip küçümser bir tavırla konuştu. Sürekli bana 'sen' diye hitap etti. Defalarca 'Ben size diyorum' dememe rağmen bana 'sen' dedi. 'Anlattıklarımı anlayamıyorsunuz' diyerek gerizekâlı imasında bulundu. Hepsine sustum. Ama bir ulusal kanalda adeta Twitter trolü gibi defalarca öyle olmadığını, yalan olduğunu anlattığım birtakım saçmalıklar üzerinden beni susturmaya çalışmasına müsaade edemezdim" şeklinde açıklama yaptı.