Spor

TFF başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu: Kesinlikle adaylıktan çekilmeyeceğiz

Hacıosmanoğlu, TFF başkan adayı Servet Yardımcı'nın adaylıktan çekilmesi üzerine konuştu

11 Temmuz 2024 17:49

18 Temmuz'daki TFF Genel Kurulu'na sayılı günler kala daha önce başkan adaylığını açıklayan Servet Yardımcı, bugün yaptığı yazılı açıklama ile TFF başkan adaylığından çekildiğini açıkladı. Ayrıca İsmail Uyanık da adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. 

18 Temmuz tarihindeki genel kurulda mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile başkan adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, adaylığı ile ilgili Haber Global'a konuştu. 

"Kesinlikle Çekilmeyeceğiz"

Hacıosmanoğlu; adaylıktan çekilme iddialarına karşılık olarak, "Kesinlikle biz adaylıktan çekilmeyeceğiz ve sonuna kadar gidecegiz. 100'ün üzerinde imza topladık" ifadelerini kullandı.

"Ali Koç hakkında söylediğim şeyler geride kaldı"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında söylediklerinin geride kaldığını söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Türk futbolunda tertemiz bir sayfa açmaya geliyoruz. Göreceksiniz Türk futbolu bizimle seyir degistirecek. Daha önce Ali Koç hakkinda söyledigim seyler geride kaldı. O defterleri tekrar açmaya gerek yok. Kimseyle kavga etmeye dejil baris ortaminda Türk futbolunu yönetmeye geliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Biz yolumuza devam edeceğiz"

Adaylıktan çekilen isimler hakkında değerlendirmede bulunan Hacıosmanoğlu, "Biz hayatımızda hiçbir zaman geri vites yapmadık ve yapmayacağız. Bu böyle bilinsin. Onlar çekilebilir ama biz yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

TIKLAYIN- Servet Yardımcı, TFF başkan adaylığından çekildi