Spor

TFF, milli takım ana sponsorluğu için Rams Global ile anlaştı

Rams Global Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

12 Haziran 2024 19:25

EURO 2024 hazırlık kampı nedeniyle Almanya'da olan TFF, A Milli takım ana sponsorluğu için Rams Global ile anlaştı. Barsinghausen kasabasında bulunan NFV Akademi'de düzenlenen imza törenine TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, milli futbolcular Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız ve Altay Bayındır ile RAMS Türkiye İcra Kurulu Üyesi Cem Ciritci katılım sağladı. Rams Global imzalanan sözleşme ile milli takımın 1 yıllık ana sponsoru oldu.

"Evimizde gibiyiz"

İmza töreninin ardından konuşan TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, "Çekya ile birlikte Avrupa Şampiyonası'nın en genç iki takımından biriyiz. Dünyanın en büyük üç spor organizasyonundan olan Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edeceğiz. Almanya'da evimizde gibiyiz. Gurbetçi vatandaşlarımızın desteğini ilk andan bu yana yoğun bir şekilde hissetmeye başladık. A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası kampını yaptığı tesisin basın merkezinde ilk önemli organizasyonumuz da bu sponsorluk anlaşması imza töreni oluyor" dedi.

Sponsorlara olan bakış açıları hakkında konuşan Eröğüt, "Türk futbolunun da yayın gelirlerini arttırdığımız gibi sponsorluk gelirlerini de arttırmış bulunuyoruz. Bugün de RAMS Global, A Milli Futbol Takımımıza sponsor oluyor. Ayrıca buradaki medya merkezimizin isim hakkını da RAMS Global aldı. Bu sponsorluk anlaşmasında emeği olan RAMS yöneticileri ve profesyonellerine, TFF yöneticileri ve profesyonellerine teşekkür ederim" dedi ve bu anlaşmanın şampiyonluk konusunda uğur getirmesini diledi.

"Ailemize hoş geldin"

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella sponsorluk gelişmesi hakkında, "RAMS Global'e 'ailemize hoş geldin' demek istiyorum. Umuyoruz ki birlikte en iyisini yapabileceğiz. Almanya'da olduğumuz için çok mutluyuz, ilk görevimiz milletimizi gururlandırmak" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlıların sakatlıkları hakkında gelen soruyu yanıtlayan Montella, "Geniş kadrodan başladığımızdan beri ufak sakatlıklar oldu. Sonrasında şanssız sakatlıklar yaşadık. Ozan ve Enes gibi. Bunlar bizi çok üzdü. Ufak tefek sakatlıklar var ancak bu duruma endişe ile bakmıyorum. Çok iyi bir temelimiz var" dedi.

"Şu ana kadar her şeyin doğru gittiğini düşünüyorum"

Hazırlık maçlarında zor rakipleri olduğunu vurgulayan Montella milli takımın durumunu, "Hazırlık maçlarımızın çok yakın gelecekte karşılaşabileğimiz seviyedeki rakiplerle olmasını istedik. Kadromuzda çok fazla genç oyuncunun barındığı, deneyimin az olduğu noktalar var, bu maçlarla birlikte deneyim açığını kapatmak bizler için çok önemliydi. Şu ana kadar her şeyin doğru gittiğini düşünüyorum, tek canımızı sıkan önüne geçemediğimiz sakatlıklar" ifadeleriyle değerlendirdi.

Rams Türkiye İcra Kurulu Üyesi Cem Ciritci imza töreninin ardından,"Türk sporuna değer katma vizyonuyla çıktığımız bu yolda, Türk futbolunun daha da büyük başarılara koşmasına destek vermek adına biz de kollarımızı sıvadık. Bu hedefimiz doğrultusunda Galatasaray, Başakşehir ve Denizlispor kulüpleri ile yaptığımız iş birliklerinin ardından Erkek A Milli Futbol Takımı ana sponsorluğunu bir sezon boyunca üstlenmekten gurur duyuyoruz. Türk futbolunun geleceğine duyduğumuz güvenle, uluslararası başarılara imza atan, köklü ve güçlü yapısıyla fark yaratan ve nice başarılar kazanma potansiyeline sahip milli takımımıza bu denli kapsamlı bir sponsorluk anlaşmasıyla destek olmanın onurunu ve heyecanını yaşıyoruz" açıklamalarında bulundu.