Spor

Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

08 Ağustos 2024 12:00

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Trabzonspor, Avusturya’nın Rapid Wien takımıyla karşı karşıya geliyor. Papara Park’ta oynanacak mücadeleyi Polonyalı hakem Kristo Tohver yönetirken yardımcılıklarını ise Silver Koiv ve Sten Klaasen yapacak. Trabzonspor’da Rapid Wien maçı öncesinde eksik veya cezalı oyuncu bulunuyor. Karadeniz ekibi son olarak Ruzomberok eşleşmesini geçerek adını bir üst tura yazdırmıştı. Peki Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa kupalarında yoluna devam etmek isteyen Trabzonspor, Rapid Wien karşısında ilk maçta avantaj arıyor. Bordo-mavililer Avrupa’da 152. maçına çıkmaya hazırlanırken gözler Rapid Wien karşılaşmasına çevrildi. Karadeniz ekibinde kritik mücadelede Draguş, Visca, Trezeguet, Ozan Tufan gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor. Trabzonspor, bir önceki eleme turunda rakibi Ruzomberok takımını toplamda 3-0 mağlup etmeyi başardı. Abdullah Avcı’nın öğrencileri Rapid Wien eşleşmesini geçmesi durumunda Braga - Servette maçının kazananıyla play-off mücadelesi verecek. Peki Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçının detayları…

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor, Papara Park’ta Rapid Wien takımını ağırlıyor. Trabzonspor - Rapid Wien mücadelesi 8 Ağustos Perşembe günü saat 20:00’da başlayacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL RAKİBİ BELLİ OLDU

Trabzonspor’un play-off’taki muhtemel rakibi, İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenen kura çekimiyle belli oldu.Trabzonspor, Rapid Wien'i elemesi durumunda Braga - Servette maçının kazananıyla oynayacak.

BORDO-MAVİLİLER AVRUPA’DA 152. MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında yarın Avusturya'nın Rapid Wien takımı ile sahasında karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 152. maçını oynayacak.

Bordo-mavililer, geride kalan 151 maçta 56 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 193 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 205 gol gördü.

AVRUPA LİGİ’NDE 96. MAÇ

Trabzonspor, Rapid Wien ile oynayacağı maçla UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenen Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 96. maçına çıkacak.

UEFA Kupası'nda ilk olarak 1982-83 sezonunda Almanya'nın Kaiserslautern takımıyla eşleşen bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 95 maçın 38'inde sahadan galibiyetle ayrıldı. 22 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 35 karşılaşmada ise sahadan mağlup ayrıldı.

SAKAT VE CEZALI OYUNCU BULUNMUYOR

Bordo-mavililer, Avusturya temsilcisi karşısında ilk maçtan sonuçla ayrılarak rövanş karşılaşması için avantaj sağlamak istiyor.

UEFA listesine eklenen yeni transferler Okay Yokuşlu ve Stefan Savic, Rapid Wien maçının kadrosunda yer alabilecek.

Karadeniz ekibinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.