Gündem

TÜGVA Ordu il temsilcisi Ahmet Güler kaçakçılık operasyonunda gözaltına alındı

Altınordu, Perşembe ve Ünye ilçelerinde gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonda, 12 şüpheliye yönelik 20 adreste aramalar yapıldı

27 Eylül 2024 10:09

T24 Haber Merkezi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ordu il temsilcisi Ahmet Güler, ev ve iş yerine düzenlenen kaçakçılık operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Operasyonda, Güler’in evinde 178 elektronik sigara ve 50 kutu sarılmış makron ele geçirildi. 

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Altınordu, Perşembe ve Ünye ilçelerinde gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonda, 12 şüpheliye yönelik 20 adreste aramalar yapıldı. Toplamda 5 milyon 949 bin 960 adet boş makaron, 103 bin 930 adet dolu makaron, 2 bin 640 kilogram kıyılmış tütün, ve diğer kaçak ürünler ele geçirildi.

Cumhuriyet'ten Aytunç Ürkmez'in haberine göre, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, TÜGVA ve benzeri yapıların halktan ve devletten sağladıkları kaynaklarla büyüyüp devasa kuruluşlar haline geldiklerini ve suç unsurlarını içerdiğini belirtti. Adıgüzel, TÜGVA, TÜRGEV, İlim Yayma Cemiyeti gibi yapıların devlete karşı organize suç örgütleri olarak faaliyet gösterdiğini iddia ederek, adli kovuşturma başlatılması çağrısında bulundu.


"Mustafa Kemal çağırdı, geldik"; Kayıp bir kuşağın hikâyesi 'Mübadele