Eğitim

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin yer aldığı web sayfası kullanıma açıldı

03 Eylül 2024 12:35

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda geliştirilen 'http://tymm.meb.gov.tr' web sayfasının öğretmenler ve eğitim paydaşlarının kullanımına açıldığını duyurdu.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda, öğretim programlarımızın dijitalleşmesini ve öğretmenlere rehberlik etmeyi amaçlayan web sayfası kullanıma açıldı.

Bakan Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda geliştirdiğimiz http://tymm.meb.gov.tr web sayfasını öğretmenlerimiz ve eğitim paydaşlarımızın kullanımına açtık. Öğretim programlarımızın dijitalleşmesini ve öğretmenlere rehberlik etmeyi amaçlayan, kapsamlı bir dijital ekosistem olarak tasarladığımız bu platform üzerinden; öğretim programları, ders kitapları, program okuryazarlığına ilişkin içerikler, program modülleri ve tanıtım videoları gibi zengin kaynaklara ulaşabilirsiniz. Ayrıca uygulama sürecinde ortaya çıkacak ihtiyaçlar doğrultusunda sürekli olarak güncellenerek büyümeye devam edecek bir yapıda tasarlanan web sayfamızla öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin eğitim süreci içinde gelişen ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeyi hedefliyoruz. Bu değerli çalışmanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."