Gündem

Uçuruma yuvarlanan otomobildeki 4 kişilik aile hayatını kaybetti

16 Ağustos 2024 14:09

Denizli'nin Çal ilçesind 200 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü 61 yaşındaki Adnan Tekeci eşi 59 yaşındaki Hatice Tekeci, 80 yaşındaki kayınpederi Osman Nalçacı ve 75 yaşındaki kayınvalidesi Kerime Nalçacı hayatını kaybetti.

Adnan Tekeci idaresindeki 20 NF 305 plakalı otomobil, Sakızcılar Mahallesi Darı Deresi mevkisinde virajı alamayarak yaklaşık 200 metrelik uçurumdan yuvarlandı. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgenin sarp ve kayalık olması nedeniyle ekipler otomobile ulaşmakta zorluk çekti. Bunun üzerine AFAD ve itfaiye ekipleri halatla otomobilin bulunduğu yere ulaştı. Ekipler, kaza sırasında araçtan savrulan sürücü ile eşi Hatice Tekeci, kayınpederi Osman Nalçacı ve kayınvalidesi Kerime Nalçacı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Lokantaya gidiyorlardı

Cenazeler 5 saat süren çalışmanın ardından halat ve sedye kullanılarak uçurumdan çıkarıldı. Cenazeler otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi. Hançalar Mahallesi'nde yaşayan aile üyelerinin, lokantaya gittikleri sırada kaza geçirdikleri öğrenildi. (AA)